Grando keukens Tilburg

Grando keukens Tilburg? Ze leveren betaalbare keukens van de beste kwaliteit. Ze hebben een showroom met daarin veel prachtige opstellingen voor ieder budget. Vakkundige montage en een eerlijke/zorgvuldige manier van werken staat bij Grando keukens op nummer 1. Tevreden klanten vinden ze heel belangrijk.

Vraag de gratis keukenbrochures aan of bekijk de goedkoopste keukens in Tilburg.

grando keukens tilburg

Grando keukens Tilburg

Hestiastraat 2
5047 VA Tilburg
013-5711180
www.grando.nl

Openingstijden Grando keukens

Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 21:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 18:00
Zondag 9:00 – 18:00

Ervaringen Grando keukens

Om meer te weten te komen over de ervaringen van een keukenzaak kunt u het beste langs de desbetreffende keukenzaak gaan. Ook staan ervaringen op het internet vermeld maar zijn dit vaak alleen de negatieve.

Iedereen ervaart het natuurlijk anders maar de negatieve worden eerder geplaatst dan de positieve.

Koopzondagen

Wilt u graag weten of u uw nieuwe keuken kunt kopen op zondag? Bezoek dan de website van Grando keukens of neem contact op.

Telefoonnummer Grando keukens

Wilt u meer informatie hebben over deze keukenzaak in Tilburg? Heeft u opmerkingen? Of heeft u vragen? Neem contact met Grando op onder hun openingstijden. Deze staan bovenaan vermeld.

Klantenservice

Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van Grando keukens als u niet terecht kunt bij de vestiging. Vul dan hier het contactformulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.