John de Laat keukens Tilburg

John de Laat keukens Tilburg? John de Laat is begonnen in 1988. In die tijd verkochten ze alleen maar Miele producten. Ze groeiden steeds meer uit en kregen een naamverandering en verkochten sindsdien ook enkele merkkeukens.

Vraag de gratis keukenbrochures aan of bekijk de goedkoopste keukens in Tilburg.

john de laat keukens tilburgJohn de Laat keukens Tilburg

Ringbaan Zuid 376
5022 GA Tilburg
013-5437224
www.johndelaat.nl

Openingstijden John de Laat keukens

Maandag gesloten
Dinsdag 9:30 – 17:30
Woensdag 9:30 – 17:30
Donderdag 9:30 – 17:30 (koopavond op afspraak)
Vrijdag 9:30 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag gesloten

Ervaringen John de Laat keukens

Om meer te weten te komen over de ervaringen van een keukenzaak kunt u het beste langs de desbetreffende keukenzaak gaan. Ook staan ervaringen op het internet vermeld maar vaak zijn dit alleen de negatieve ervaringen. Iedereen ervaart het natuurlijk anders maar negatieve worden eerder geplaatst dan de positieve.

Koopzondagen

Wilt u graag weten of u uw nieuwe keuken kunt kopen op zondag? Bezoek dan de website van John de Laat of neem contact op.

Telefoonnummer John de Laat keukens

Wilt u meer informatie hebben over deze keukenzaak in Tilburg? Heeft u opmerkingen? Of heeft u vragen? Neem contact met John de Laat keukens op onder hun openingstijden. Deze staan bovenaan vermeld.

Klantenservice

Ook kunt u contact opnemen met de klantenservice van John de Laat keukens als u niet terecht kunt bij de vestiging. Vul dan hier het contactformulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie terug.